Vi er ​IFS certificeret

​Oste med smag

På Endrup Andelsmejeri elsker vi ost. Derfor har vi flere oste med en særlig smag; vores målsætning er, at oste skal smage af noget; og hver ost skal være noget helt særligt. I Danmark er der tradition for smagfulde oste; derfor har alle vore oste sin egen karakteristiske smag. Vores stærke oste er gode eksempler på smagfulde oste; det gælder særligt vores Stærk Jyde 45+.

Stærk ost er en smagsoplevelse

Osteelskere kan lide oste med smag; gerne en stærk smag, når bare den er god og udsøgt. Fra Endrup Andelsmejeri byder vi her på Stærk Jyde 45+, som har en god, klassisk og fyldig smag. Stærk Jyde 45+ skattes højt af osteelskere; smagen er blevet forfinet af vore dygtige mejerister, og det er lykkedes at nå en god smag for en stærk ost.

Stærk ost bliver der kælet ekstra for

På Endrup Andelsmejeri har vi smagt os frem til den helt rigtige opskrift på vores Stærk Jyde 45+, og denne opskrift følges nu helt til dørs af mejeristen. Det gode håndværk står højt hos os, og der springes ikke over, hvor gærdet er lavest i produktionen af osten. Stærk Jyde 45+ er ekstra lagret – i 30-35 uger – og den vendes hver tredje dag for at modnes perfekt. Stærk Jyde 45+ er både smidig og skærefast, og fås desuden  både med og uden kommen.

Kontakt os

Vi svarer gerne på spørgsmål om stærk ost og vores produktion. Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, så send os en e-mail på mejeri@endrupost.dk eller brug kontaktsiden.