Vi er ​IFS certificeret

​Havarti ost

Der er blevet produceret Havarti i Danmark i næsten 100 år, og Endrup Andelsmejeri har været med hele vejen. I starten blev osten kaldet for dansk Tilsiter, men nu kender vi den alle som Havarti. Vi har arbejdet på at udvikle havartien og i dag er Endrup Andelsmejeris Havarti en rigtig klassiker i dansk mejeribrug. Havarti er fortsat en af Danmarks vigtige eksportoste, og vi gør vort til at bevare den gode Havartismag.

Endrups Havarti ost

Som det gælder for alle oste fra Endrup Andelsmejeri er det vigtigt, at vores Havarti er smagfuld. En af de ting, der karakteriserer en god Havarti ost, er de mange meget uregelmæssige huller og den syrlige smag. Vores Havarti er en blød og mild ost, som er lagret i 8 uger på vort mejeri, før den kommer ud til forbrugeren.. Endrups Havarti er med sin gode smag den perfekte ost til morgenbordet.

En mindre fed Havarti ost

En ost kan sagtens være smagfuld uden at være for fed; det gælder også for Endrups Havarti. Vore mejerister har over årene fundet frem til at producere en rigtig god Havarti, som ikke er en flødehavarti, men derimod er en klassisk 45+ med 26% fedt. Der er altså ingen grund til at frygte fedtindholdet i Endrups Havarti; man kan roligt sætte den på morgenbordet og nyde den som en god start på dagen.

Kontakt os

Vi svarer gerne på spørgsmål om havarti ost og vores produktion. Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, så send os en e-mail på mejeri@endrupost.dk eller brug kontaktsiden.